Renske Duijvelaar

Renske komt uit Reusel en ze heeft haar mooie Brabantse accentje dan ook meegenomen naar Maastricht. Bij de Hippos scoort ze het ene punt na het andere, die trend houdt ze ook aan tijdens haar studie Gezondheidswetenschappen. Rens is altijd de vrolijkheid zelve, met haar pretoogjes tovert ze spontaan een lach op je gezicht! Tenslotte is er voor Renske altijd wel een reden om een feestje te vieren.

Lichting 38

Anouk Engelgeer

Anouk heeft al een voorproefje van het studentenleven gehad in Wageningen. Nu is deze losse meid aan de master Healthcare Policy, Innovation & Management begonnen. Gezellig is onze Noukie zeker, ordelijk daarentegen is een ander verhaal... Op insta is ze niet te vinden en daarnaast heeft ze een aartshekel aan gezelschapsspelletjes. Wil je een shotje met flavour, ga dan zeker langs bij Anouk om haar zelfgemaakte koffielikeur te proeven!

Lichting 38

Anneleen van Kooten

Anneleen of Leen zorgt met fiscaal recht als studie voor weer een beetje variatie binnen het dispuut. Deze lieve meid uit Amersfoort houdt met haar soepele dansbewegingen wel van een feestje. En dit met of zonder drankje! Naast dansen in de Beurs houdt hockey haar ook nog een beetje sportief. Verder kan je altijd bij Leen terecht als je even iets dwarszit en zorgt ze weer voor een lach op je gezicht!

Lichting 37

Annabel Smits

Vanuit het mooie Son is Annabel naar het nog mooiere Maastricht gekomen. Na een jaartje biomedische wetenschappen te hebben gestudeerd, is Bel dit jaar begonnen aan geneeskunde. Ook al is ze naar Maasje verhuisd ze haalt Brabant graag nog een beetje naar hier met haar favoriete liedje. Bel zou nooit nee zeggen om iets leuks te gaan doen en is altijd in voor gezelligheid.

Lichting 37

Vera Roosen

De Brabantse Vera heeft als perfectionist haar zaakjes wel op orde maar als ze denkt dat ze gelijk heeft geef haar dan ook vooral gelijk. Ze heeft het mooie Bladel verlaten voor Maastricht en gaat hier fluitend door haar studie gezondheidswetenschappen. Vera houdt wel van een paar drankjes kan dan ook wel een paar dansmoves laten zien, maar nuchter is ze zeker niet de sportiefste

Lichting 36

Mariska Gunters

Ons Maris is een van de bewoonsters van ons geliefde dispuutshuis; Huize Wallie. Waar ze naast de gezellige avonden met haar huisgenoten druk bezig is om te studeren voor dokter. Daarnaast is Maris secretaris van onze kroeg, de Beurs. Na een aantal biertjes in de Beurs zal ze de oren van je hoofd afkletsen en is het enige wat jij nog kan doen knikken.

Lichting 35

Vyenna Pennings

Donny heeft woensel verlaten om in Maastricht Geneeskunde te studeren.
Het maakt eigenlijk niet uit waar je onze Donny neerzet, zij vermaakt zich wel. In de kroeg leeft ze zich uit met menige bieradtjes en in quara vermaakt ze haar mede dispuutsgenootjes met vermakelijke filmpjes.

Lichting 34

Eva Dik

Eva, beter bekend als Dikkie, is na een tijdje in het verre zuiden weer helemaal thuis in het sjoen Mestreech. Ze geniet dan ook graag van alles wat Maastricht te bieden heeft, vooral de vele biertjes. Met haar blonde lokken en Rotterdamse R is Dikkie vaak te vinden in het nacht leven van Maastricht.

Lichting 34

Mies de Kimpe

​Onze Mies is een echt feestbeest en is dan ook vaak tot de vroege uurtjes in de stad te vinden. Kun je geen thema outfit verzinnen? Mies verzint wel iets met haar creatieve brein dat ze ook toepast bij haar studie grafische vormgeving. Wanneer je Mies zoekt in de zomer, kijk dan op een festival want daar is ze veel te vinden.

Lichting 33

Fenna de Regt

Fenna, Fen, Reggie of Lil F zit in ondertussen al in haar derde jaar van geneeskunde. Onze Reggie woont nu al 2 jaar in huize Wallie en doet hard haar best om er een waar paleisje van te maken. Waar ze is te vinden? In alle ruimtes met muziek, altijd in voor een spontaan dansje & drankje. Wil je even met je billen schudden, vraag dan of Fen met je meedanst! Hopelijk komt ze volgend jaar in haar master nog vaak langs om de Beurs weer een avondje onveilig te maken!

Lichting 32

Isa Rijnders

​Isa, Ies, zit in haar derde jaar van Geneeskunde. Isa is altijd overal voor in en kan moeilijk nee zeggen. Dit resulteert dan ook vaker dat ze met twee biertjes in de hand tot laat in de stad te verkennen is. Ook is Isa altijd wel te vinden voor een middagje shoppen.

Lichting 29

Please reload

Marieke Snijkers

Marieke is recht voor de raap en weet goed wat ze wil. Ze heeft het helemaal naar haar zin in Maastricht waar ze ook haar studie Gezondheidswetenschappen doet. Marieke kookt heel graag maar lust niet zo veel... Met kaas kan je haar niet blij maken, maar met een kipnuggets zeker wel! Voor een Limburger is ze nog best goed te verstaan. 

Lichting 38

Jill Goris

Jill als echte topgriet uit België heeft haar zaakjes wel op orde. Dit kan ze wel gebruiken bij haar studie Geneeskunde. Jill weet op alles een oplossing want waar een Jill is, is een weg. Ze is altijd van de party. Bij de Chiro is ze dan ook niet te missen.

Lichting 38

Renée Buscher

Renée staat altijd voor je klaar, het liefst met een lekker zelfgemaakt kopje koffie. Ze studeert dan wel International Business maar haar eigen business heeft ze niet altijd op orde. Keuzes maken is niet helemaal aan Rinnie besteed. Haar mainbase is OP Rozendaal maar nu woont ze in haar mooie groene kamertje in Maastricht. Dat mooie groen wordt heel af en toe vervangen door het oranje van de basic fit als ze daar gaat sporten.

Lichting 38

Lisa van der Net

Lieve Lisa aka Lot is tweedejaars student biomedische wetenschappen. Ze heeft met haar schattige uiterlijk alle aandacht van de mannen en na wat dansmoves met haar kont zijn ze allemaal voor haar gevallen. Met haar magische stem zingt ze de sterren van de hemel in haar band The Project. Heb je een beetje aandacht nodig? Ga dan vooral naar Lot want haar deur zal altijd voor je open staan!

Lichting 36

Maartje Groenen

Onze boerenmeid Maartje laat het mooie Brabantse dorpje Knegsel doordeweeks achter haar om naar Maastricht te komen voor haar studie biomedische wetenschappen. In de weekenden gaat ze nog graag naar huis om haar geliefde koeien te knuffelen. Met haar spontaniteit en nuchterheid flapt ze er soms de gekste dingen uit en komt ze met de lekste ideeën. Na een aantal drankjes kan ze niet alleen vloeiend Brabants praten, maar ook vloeiend Duits.

Lichting 36

Nanna Meeldijk

Deze limbo kan om de kleinste dingetjes enorm in de stress schieten, maar tegelijkertijd vindt ze ook álles leuk en is ze altijd in voor een knuffel. Deze vrolijke meid is een echte perfectionist. Geen wonder dat haar studie Geneeskunde haar zo goed af gaat. Maar pas op voor haar limburgse accent, want daar is écht geen touw aan vast te knopen. ...

Lichting 34

Mees van Bergen

Lieve Mees komt uit Geffen, dat is iets waar je niet omheen kunt. Verder heeft dit lachebekje altijd goede zin en is ze een luisterend oor voor iedereen. Laat je nooit wijsmaken dat ze op tijd mee naar huis gaat op een avondje stappen, want na wat drankjes heeft ze zich al snel bedacht. Verder is er met Mees in het dispuut weer een nieuwe schanuldokter op komst!

Lichting 34

Joyce van Seters

Jojo heeft haar passie gevonden in verloskunde. Later zou zij dan ook maar al te graag de dispuutsverloskundige willen worden, dus wie kindjes wil moet nog 2 jaartjes geduld hebben… Verder houdt ze veel van reizen en ze heeft dan ook al veel verschillende plekken mogen bezoeken op de wereld, met mooie verhalen als gevolg. Meer reizen maken staat zeker op de agenda als ze weer genoeg heeft gespaard. Gelukkig mag ze van ome duo gratis elke week van Breda naar het sjoen Mestreech reizen.

Lichting 34

Jasmijn Potters

Jasmijn, jas, jasje, het kan allemaal. Zit in haar derde jaar van Geneeskunde. Verblijdt heel Schanul met gewoontes uit Etten-Leur en slechte grappen. Jasje is een van de muzikaalste in het dispuut en wilt dan ook altijd wel een stuk op de piano voor je spelen. 

Lichting 32

Lieke Knapen

Lieke, liek zit in het derde jaar van Biomedische Wetenschappen. Lieke gaat los op foute nummers die ze (af en toe) helemaal mee kan zingen. Helaas is ze na een aantal alcoholische drankjes een van de onhandigste van het dispuut, dus je kunt haar beter wél alleen naar huis laten fietsen. Verder raakt Lieke niet zo snel in paniek en kan ze iedereen makkelijk kalmeren.

Lichting 32

Please reload