Anneleen van Kooten

Anneleen of Leen zorgt met fiscaal recht als studie voor weer een beetje variatie binnen het dispuut. Deze lieve meid uit Amersfoort houdt met haar soepele dansbewegingen wel van een feestje. En dit met of zonder drankje! Naast dansen in de Beurs houdt hockey haar ook nog een beetje sportief. Verder kan je altijd bij Leen terecht als je even iets dwarszit en zorgt ze weer voor een lach op je gezicht!

Lichting 37

Annabel Smits

Vanuit het mooie Son is Annabel naar het nog mooiere Maastricht gekomen. Na een jaartje biomedische wetenschappen te hebben gestudeerd, is Bel dit jaar begonnen aan geneeskunde. Ook al is ze naar Maasje verhuisd ze haalt Brabant graag nog een beetje naar hier met haar favoriete liedje. Bel zou nooit nee zeggen om iets leuks te gaan doen en is altijd in voor gezelligheid.

Lichting 37

Vera Roosen

De Brabantse Vera heeft als perfectionist haar zaakjes wel op orde maar als ze denkt dat ze gelijk heeft geef haar dan ook vooral gelijk. Ze heeft het mooie Bladel verlaten voor Maastricht en gaat hier fluitend door haar studie gezondheidswetenschappen. Vera houdt wel van een paar drankjes kan dan ook wel een paar dansmoves laten zien, maar nuchter is ze zeker niet de sportiefste

Lichting 36

Mariska Gunters

Ons Maris is een van de bewoonsters van ons geliefde dispuutshuis; Huize Wallie. Waar ze naast de gezellige avonden met haar huisgenoten druk bezig is om te studeren voor dokter. Daarnaast is Maris secretaris van onze kroeg, de Beurs. Na een aantal biertjes in de Beurs zal ze de oren van je hoofd afkletsen en is het enige wat jij nog kan doen knikken.

Lichting 35

Vyenna Pennings

Donny heeft woensel verlaten om in Maastricht Geneeskunde te studeren.
Het maakt eigenlijk niet uit waar je onze Donny neerzet, zij vermaakt zich wel. In de kroeg leeft ze zich uit met menige bieradtjes en in quara vermaakt ze haar mede dispuutsgenootjes met vermakelijke filmpjes.

Lichting 34

Eva Dik

Eva, beter bekend als Dikkie, is na een tijdje in het verre zuiden weer helemaal thuis in het sjoen Mestreech. Ze geniet dan ook graag van alles wat Maastricht te bieden heeft, vooral de vele biertjes. Met haar blonde lokken en Rotterdamse R is Dikkie vaak te vinden in het nacht leven van Maastricht.

Lichting 34

Mies de Kimpe

​Onze Mies is een echt feestbeest en is dan ook vaak tot de vroege uurtjes in de stad te vinden. Kun je geen thema outfit verzinnen? Mies verzint wel iets met haar creatieve brein dat ze ook toepast bij haar studie grafische vormgeving. Wanneer je Mies zoekt in de zomer, kijk dan op een festival want daar is ze veel te vinden.

Lichting 33

Fenna de Regt

Fenna, Fen, Reggie of Lil F zit in ondertussen al in haar derde jaar van geneeskunde. Onze Reggie woont nu al 2 jaar in huize Wallie en doet hard haar best om er een waar paleisje van te maken. Waar ze is te vinden? In alle ruimtes met muziek, altijd in voor een spontaan dansje & drankje. Wil je even met je billen schudden, vraag dan of Fen met je meedanst! Hopelijk komt ze volgend jaar in haar master nog vaak langs om de Beurs weer een avondje onveilig te maken!

Lichting 32

Britt Kraaijvanger

Onze lieve Britta draait alle foute hits mateloos voor je. Wanneer ze niet aan haar DJ-skills is aan het werken is ze hard aan het studeren om dokter te worden. Vraag vooral of Britta een cola voor je bestelt, succes gegarandeerd. Daarnaast kun je altijd naar Britta voor een luisterend oor of advies.

Lichting 31

Manon Slootman

Onze Mnun heeft afgelopen zomer haar bachelor International Business behaald. Ze is nu druk op zoek naar een stage zo ver mogelijk vandaan van Nederland.  Voor een lesje Twents moet je zeker naar onze Mnun gaan maar ook voor adviezen over hoe een winter door te brengen in Canada kan ze je helpen.

Lichting 31

Merel van Zuiden

Merel beter bekend als Max studeert aan de Hoge Hotelschool. Max is liever in het buitenland dan in het mooie Maastricht. India, Dubai, niks is te gek voor onze Maxie. Daarom zal ze ook het laatste gedeelte van haar studie doorbrengen in het mooie Praag. Ook is Max de ster van de schanul dansvloer en leert ze ons de beste dansmoves.

Lichting 30

Isa Rijnders

​Isa, Ies, zit in haar derde jaar van Geneeskunde. Isa is altijd overal voor in en kan moeilijk nee zeggen. Dit resulteert dan ook vaker dat ze met twee biertjes in de hand tot laat in de stad te verkennen is. Ook is Isa altijd wel te vinden voor een middagje shoppen.

Lichting 29

Please reload

Lisa van der Net

Lieve Lisa aka Lot is tweedejaars student biomedische wetenschappen. Ze heeft met haar schattige uiterlijk alle aandacht van de mannen en na wat dansmoves met haar kont zijn ze allemaal voor haar gevallen. Met haar magische stem zingt ze de sterren van de hemel in haar band The Project. Heb je een beetje aandacht nodig? Ga dan vooral naar Lot want haar deur zal altijd voor je open staan!

Lichting 36

Maartje Groenen

Onze boerenmeid Maartje laat het mooie Brabantse dorpje Knegsel doordeweeks achter haar om naar Maastricht te komen voor haar studie biomedische wetenschappen. In de weekenden gaat ze nog graag naar huis om haar geliefde koeien te knuffelen. Met haar spontaniteit en nuchterheid flapt ze er soms de gekste dingen uit en komt ze met de lekste ideeën. Na een aantal drankjes kan ze niet alleen vloeiend Brabants praten, maar ook vloeiend Duits.

Lichting 36

Nanna Meeldijk

Deze limbo kan om de kleinste dingetjes enorm in de stress schieten, maar tegelijkertijd vindt ze ook álles leuk en is ze altijd in voor een knuffel. Deze vrolijke meid is een echte perfectionist. Geen wonder dat haar studie Geneeskunde haar zo goed af gaat. Maar pas op voor haar limburgse accent, want daar is écht geen touw aan vast te knopen. ...

Lichting 34

Mees van Bergen

Lieve Mees komt uit Geffen, dat is iets waar je niet omheen kunt. Verder heeft dit lachebekje altijd goede zin en is ze een luisterend oor voor iedereen. Laat je nooit wijsmaken dat ze op tijd mee naar huis gaat op een avondje stappen, want na wat drankjes heeft ze zich al snel bedacht. Verder is er met Mees in het dispuut weer een nieuwe schanuldokter op komst!

Lichting 34

Joyce van Seters

Jojo heeft haar passie gevonden in verloskunde. Later zou zij dan ook maar al te graag de dispuutsverloskundige willen worden, dus wie kindjes wil moet nog 2 jaartjes geduld hebben… Verder houdt ze veel van reizen en ze heeft dan ook al veel verschillende plekken mogen bezoeken op de wereld, met mooie verhalen als gevolg. Meer reizen maken staat zeker op de agenda als ze weer genoeg heeft gespaard. Gelukkig mag ze van ome duo gratis elke week van Breda naar het sjoen Mestreech reizen.

Lichting 34

Aniek Pinckaers

Aniek, beter te omschrijven als paniek, is onze echte limbo. Het komt dan ook wel eens voor dat we niet begrijpen wat ze nou eigenlijk bedoelt.  Aniek is precies up-to-date van je leven en anders vraagt ze regelmatig om updates! Ze is veel in het buitenland te vinden en is na haar studie gestart als accountmanager waardoor we haar vaker op woensdag moeten missen.

Lichting 32

Jasmijn Potters

Jasmijn, jas, jasje, het kan allemaal. Zit in haar derde jaar van Geneeskunde. Verblijdt heel Schanul met gewoontes uit Etten-Leur en slechte grappen. Jasje is een van de muzikaalste in het dispuut en wilt dan ook altijd wel een stuk op de piano voor je spelen. 

Lichting 32

Lieke Knapen

Lieke, liek zit in het derde jaar van Biomedische Wetenschappen. Lieke gaat los op foute nummers die ze (af en toe) helemaal mee kan zingen. Helaas is ze na een aantal alcoholische drankjes een van de onhandigste van het dispuut, dus je kunt haar beter wél alleen naar huis laten fietsen. Verder raakt Lieke niet zo snel in paniek en kan ze iedereen makkelijk kalmeren.

Lichting 32

Lisa van Duijn

Lisa ook wel Sil is druk bezig met het afronden van haar studie Business and Economics. Met haar mooie bruine ogen en lange blonde haren laat ze menig mannenhart harder kloppen. Heb je zin in een Beurs-combi vraag dan of Sil met je meedoet! Laat haar dan daarna wel niet alleen naar huis fietsen. Sil is liever de wereld aan het verkennen dan in Maastricht te zijn.

Lichting 31

Dana Vervloet

Dana is klaar met de studie Biomedische Wetenschappen en heeft nu een tussenjaar waar ze een tijdje naar Zuid-Amerika is gegaan. Tegenwoordig is ze te vinden is in het ziekenhuis op de poli en dagbehandeling. Een grote hobby van Daan is om de kroegen in de stad te sluiten. Het kan zijn dat je van plan was rustig aan te doen, maar dat loopt door deze Schanul in de soep. Bel vooral Dana als je nog een paar uur langer wilt dansen of niet naar huis wilt.

Lichting 31

Evie Verschuur

​Onze Eef is al gestart met haar burgerlijk leven want ze is al druk bezig met haar co-schappen. Vroeger wist ze dan ook niet wat ze op de woensdagavond had uitgespookt  maar nu ligt ze al vroeg in haar bed.Met haar grote lach zorgt ze ervoor dat ze de rest van het dispuut ook hard aan het lachen krijgt.

Lichting 29

Please reload

O.D.D. SCHANULLEKE
POSTADRES: Waldeck Pyrmontstraat 52
6224 LP TE MAASTRICHT
SCHANULLEKE92@HOTMAIL.COM
TEL:0627566766

  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now